التخطي إلى المحتوى الرئيسي

How the Hawawshi works in the municipal livelihood

 How the Hawawshi works in the municipal livelihood


Ingredients are components

Baladi bread: two cups of whole grain flour (brown). Two cups of all-purpose white flour, pre-sifted. Half a cup of bran, which you can get from Attarin. A tablespoon of olive oil or vegetable oil. A teaspoon of white sugar. A teaspoon of instant yeast. A teaspoon of table salt. A cup and a half of lukewarm water, or more as needed. Filling Ingredients: Quarter kilo of finely ground veal. 2 sweet green bell peppers, cut into small cubes. A large piece of fresh tomato. 1 large white onion, peeled and finely chopped. A teaspoon of sweet paprika. A quarter of a teaspoon of cumin. ¼ teaspoon cinnamon. Half a teaspoon of meat seasoning. A teaspoon of table salt. ¼ teaspoon of black pepper. A teaspoon of chili, or less, according to desire and taste. 2 cloves of garlic, crushed, or finely crushed. How to prepare Baladi bread: Dissolve the amount of instant yeast with sugar in half a cup of lukewarm water, and cover the cup for a period of not less than ten minutes. Mix the types of flour with the bran in a suitable bowl and add the amount of salt to it. Make a hole in the dry ingredients, pour the yeast mixture over it, then add the amount of oil. Start kneading, using the hand, for a period of not less than ten minutes, in order to obtain a coherent dough. If the dough is not soft, and it is constantly crumbling, add the extra amount of water, and the kneading process is continued. Wipe a bowl with an amount of oil, put the dough in it, and then leave it for a period of not less than two hours, until it ferments and doubles in size, taking care that the bowl is covered with a piece of cloth or nylon. Cut the dough into circular disks of equal size. Roll out the dough rolls using a rolling pin to get a loaf of bread. Leave the dough loaves for ten minutes until they relax, and rub a little oil on the face. Bread loaves are baked in the oven at a high temperature, for a period of no more than a quarter of an hour, until they are browned and softened. Cover ripe loaves with a piece of clean cloth, until they cool down, before starting to use them as anniversaries. How to make the filling: The amount of onion and minced meat is sautéed, in addition to the salt and spices, then the amount of vegetables are added to it, and left on the stove until all the ingredients are done. Baladi bread loaves are opened, and stuffed with the prepared filling. Grease the loaves with a little oil, and return to the oven until they are roasted, and thus the hawawshi is ready to be served.

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

الدجاج والمعكرونة بيكون-رانش بطيئة الطبخ

  تجهيز 10  دقائق مجموع 6  ساعات و  10  دقائق حصص 6 لا يوجد شيء لا يتذوق طعمه مع صلصة الرانش.  بمجرد تجربة هذه المعكرونة البطيئة فائقة البساطة ، قد توافق على أن هذه هي أفضل لحظة في Ranch. بواسطة  وادي كوري تم التحديث في 23 يوليو 2020 مكونات 1 رطل صدور دجاج 6 شرائح لحم مقدد مطبوخة ومقطعة إلى مكعبات 2 إلى 3 فصوص ثوم مفرومة ناعماً 1 عبوة (1 أونصة) خلطة تتبيلة الرانش 1 علبة (10.75 أونصة) كريمة مكثفة من شوربة الدجاج 1 كوب كريمة حامضة 1/2 ملعقة صغيرة فلفل 1/2 كوب ماء 8 أوقية السباغيتي المطبوخة خطوات منع شاشتك من أن تصبح مظلمة أثناء الطهي. 1 رش طباخ بطيء 4 لتر مع رذاذ الطبخ ؛  ضعي صدور الدجاج في البوتاجاز. 2 في وعاء متوسط ​​، اخلطي باقي المكونات ماعدا السباغيتي.  تصب فوق الدجاج. 3 التغطية؛  يُطهى على نار خفيفة 6 ساعات أو على درجة حرارة عالية من 3 إلى 4 ساعات. 4 بعد ترك حوالي 15 دقيقة ، قم بطهي السباغيتي وصفيها كما هو موضح على العبوة. 5 قبل التقديم مباشرة ، افرمي الدجاج مع 2 شوكة ، وخلط الدجاج بالكريمة مع السباغيتي المطبوخة.

23 وصفة باستا يريد طباخك البطيء صنعها

  صنع المعكرونة في الطباخ البطيء يشبه تناول العشاء عند الطلب.  إنه سهل وخالي من الضجة ويخرج دائمًا لذيذًا!  مع أفضل وصفات المعكرونة بطيئة الطهي من Betty ، يمكنك التخطيط للجلوس لتناول وجبة دافئة جاهزة عندما تكون كذلك.  قم بالتمرير لأسفل واستكشف وصفات المعكرونة بالطهي البطيء التي ستجعل طهي يومك في الأسبوع أمرًا بسيطًا.

فطار صحي اسرار طريقه عمل سلطه الخضار الايطاليه/ Green salad Italian

  فطار صحي اسرار طريقه عمل سلطه الخضار الايطاليه/ Green salad Italian مشترك فطار صحي اسرار طريقه عمل سلطه الخضار الايطاليه/ Green salad Italian Chef Recipes /وصفات منيو شيف مصطفى recipes, Chef Mostafa's menu/وصفات قائمة طعام الشيف ااهلا بيكم متابعينى يسعدنى يشرفنا الانضمام لى قناة:_ (((هدف هذة القناة هو تقديم محتوى يحمى صحتك وجمالك))(حياة افضل لكم ١- الانظمه التغذيه (وصفات طعام) ٢-برامج التدريب الرياضى٣-عالم التجميل والجمال معكم مصطفى شيف ومدير تدريب وخبير فى الانظمه التغذيه وبرامج التدريب الرياضى جدول الاسبوعى لى عمل القناة (السبت) اكل صحى (فطار+ غداء+عشاء) تمرين البطن (الاحد) مايطلبه المتابعين تمرين مايطلبه المتابعين (الاثنين) الطبق الرئيسى من جميع بلاد حول العالم تمرين الظهر (الثلاثاء) المشوايات تمرين الارجل (الاربعاء) اكل صحى تمرين الكتف (الخميس) ماكولات بحريه تمرين الفتنيس (الجمعه) مخبوزات ومعجنات وحلويات تمرين تقويه الاعصاب وتمرين تقويه الازراع الجمعه والخميس عالم التجميل والجمال4 1- سلطة 2- حساء 3- مقبلات 4- الطبق الرئي...