التخطي إلى المحتوى الرئيسي

ريجاتوني دجاج بافلو بطيء الطهي

 


  • تجهيز25 دقيقة
  • مجموعساعة 45 دقيقة
  • حصص6

يجمع كل ما تحبه في أجنحة دجاج بافالو ، هذا الطبق السهل بطيئ الطبخ يقدم معكرونة كريمية مثالية لطاولة العشاء العائلية كما هو الحال في تجمع يوم اللعبة.

تم التحديث في 17 أكتوبر 2016

مكونات

8
أفخاذ دجاج منزوعة العظم والجلد
1/2
ملعقة صغيرة ملح كرفس
1/4
ملعقة صغيرة ملح
1/4
ملعقة صغيرة فلفل
1/3
كوب صوص بافلو وينج
2
فصوص ثوم مفرومة ناعماً
8
أوقية جبن كريم ، طرية ومكعبات
1 1/2
أكواب جبن شيدر مبشور (6 أونصات)
12
أوقية ريجاتوني ، مطبوخ ومصفى حسب التوجيهات على العبوة
1/3
كوب جبنة زرقاء مفتتة
1/3
كوب بصل أخضر مقطع شرائح رقيقة

خطوات

منع شاشتك من أن تصبح مظلمة أثناء الطهي.
  • 1
    رش 5 لتر طباخ بطيء مع رذاذ الطبخ. يرش الدجاج بملح الكرفس والملح والفلفل ؛ ترتيب طباخ بطيء. تُسكب صلصة البافلو فوق الدجاج ؛ يقلب في الثوم. التغطية؛ يُطهى على درجة حرارة عالية لمدة ساعتين تقريبًا أو حتى يصبح عصير الدجاج صافيًا عند تقطيع الجزء السميك (165 درجة فهرنهايت على الأقل). يُرفع الدجاج باستخدام شوكتين ، ويُقطّع إلى قطع صغيرة الحجم.
  • 2
    أضف الجبن الكريمي وجبن الشيدر إلى الطهي البطيء ؛ يقلب لدمج. التغطية؛ طبخ 15 دقيقة. يخفق مع الخفق حتى تذوب الجبن في الصلصة. يضاف ريجاتوني والدجاج المبشور. يقلب لدمج. التغطية؛ يطهى لمدة 5 دقائق أو حتى يسخن. يُزين بالجبن الأزرق والبصل الأخضر

تعليقات

المشاركات الشائعة من هذه المدونة

شاهد لاول مرة تحدى #تكات #وحركات #الباستا ٣٠ نوع # الباستا #من اعمال# الشيف مصطفى

  Secrets of Grilled Chicken Spaghetti Pasta with Chef Mustafa's mix the ingredients 1 tablespoon of oil 2 tablespoons of onion 3 80 grams chicken 4 20 grams of carrots 5 40 grams Italian sauce 6 50 grams of hot sauce 7 70 g chicken soup https://www.youtube.com/watch?v=d7PdwazXcPY اسرار باستا سباغيتي الدجاج المشوى بخلطه الشيف مصطفى المكونات ١ ملعقه زيت ٢ ملعقه بصل ٣ ٨٠ جرام دجاج ٤ ٢٠ جرام جزر ٥ ٤٠ جرام صوص ايطالى ٦ ٥٠ جرام صوص حارة ٧ ٧٠ جرام شوربه دجاج https://www.youtube.com/watch?v=d7PdwazXcPY

How the Hawawshi works in the municipal livelihood

 How the Hawawshi works in the municipal livelihood Ingredients are components Baladi bread: two cups of whole grain flour (brown). Two cups of all-purpose white flour, pre-sifted. Half a cup of bran, which you can get from Attarin. A tablespoon of olive oil or vegetable oil. A teaspoon of white sugar. A teaspoon of instant yeast. A teaspoon of table salt. A cup and a half of lukewarm water, or more as needed. Filling Ingredients: Quarter kilo of finely ground veal. 2 sweet green bell peppers, cut into small cubes. A large piece of fresh tomato. 1 large white onion, peeled and finely chopped. A teaspoon of sweet paprika. A quarter of a teaspoon of cumin. ¼ teaspoon cinnamon. Half a teaspoon of meat seasoning. A teaspoon of table salt. ¼ teaspoon of black pepper. A teaspoon of chili, or less, according to desire and taste. 2 cloves of garlic, crushed, or finely crushed. How to prepare Baladi bread: Dissolve the amount of instant yeast with sugar in half a cup of lukewarm water, and ...

How to make an Italian green salad كيف تصنع سلطة خضراء إيطالية

 How to make an Italian green salad Green power  the ingredients   Two cups of mixed green salad leaves.  Ten mushrooms. Ten grains of baby carrots.  1 piece of each: tomato, cucumber, Green bell pepper, yellow bell pepper, And red bell pepper. 1 stick of celery. Two tablets Of green onions. A tablespoon of lemon juice.  A quarter of a teaspoon of sesame oil. Three tablespoons  Of olive oil. Corn black pepper. Small spoon of salt.  A teaspoon of cumin. How to prepare   Chop the tomatoes into wings and chop each of the cucumbers,  Celery, green onions, And bell pepper with its three types into slices. Mixing lemon juice, sesame oil, and olive oil,  Pepper, salt, and cumin to get a dressing. Mix all vegetables with green salad leaves and mushrooms  Let's get power. Mix the salad with the seasoning, then p1ut it in a serving bowl. طريقة عمل سلطة خضراء  ايطاليه السلطة الخضراء  المكوّنات   كوبان من أوراق السلطة الخضرا...